Levien herwerkt nummer om de hulp -en zorgverleners een hart onder de riem te steken


Bijna tien jaar geleden zong ik ‘De wereld is gaan slapen’, toen het titelnummer van de theatervoorstelling met Antje De Boeck. De voorstelling ging over lijden in vele vormen, over verwerking, ultiem over het samen volhouden richting een hoopvolle toekomst. De tekst van het lied ‘De wereld is gaan slapen’ is ondertussen aangepast aan wat we vandaag meemaken. Misschien biedt het lied wat troost, en vooral hoop in deze verwarrende tijden.

Dit lied zou ik willen opdragen aan alle hulp -en zorgverleners die elke dag het beste van zichzelf geven in deze Covid-19 crisis. Mijn respect en bewondering voor hen is grenzeloos. Daarom had ik ook via deze weg een oproep willen doen om deze video massaal te delen als eerbetoon aan onze helden !!

Ook dank aan alle vrienden en creatievelingen die dadelijk bereid waren om op zeer korte tijd hun steentje bij te dragen bij de realisatie van dit lied en deze video.