Yes, yes, yes !!! Het nieuwe album 'Moet & Zal' en de nieuwe single 'Wil Je t' Mij Vertellen' zijn gereleased !!!


Het nieuwe Levien album heeft bloed, zweet en tranen gekost met de komst van Covid-19 vanaf maart... Maar uiteindelijk definitief groen licht voor release en daar ben ik heel gelukkig mee.
13 songs die gerijpt zijn door afscheid en nieuwe ontmoetingen.
Levien zingt en raakt omdat wat hij meemaakt, zovele andere mensen overkomt: het overlijden van een moeder, het jezelf herkennen in je kind, de lach terugvinden bij het strand in de wilde wind, je voor even de koning te rijk voelen. Maar bovenal het besef, zeker in deze barre tijden,  dat het zovele moeten in het leven heeft plaats gemaakt voor vrijheid van spreken en doen, en van zingen vooral. Niets moet meer, maar er zal nog veel gebeuren.